Phuket

3 Products

Filters
 • Reissom: 715,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Phuket, Khao Lak, Koh Surin, Kuraburi
  Beste reistijd: De beste tijd voor dit avontuur is van november tot april. Dan is het weer het beste en valt er weinig regen. Aangezien Koh Surin van mei tot oktober dicht is, is deze reis dan niet te boeken.

  Korte reisbeschrijving:
  Tijdens dit avontuur bezoek je de mooiste stranden en eilanden van Thailand, die nog niet overspoeld zijn door toeristen. Je verblijft in mooie hotels aan indrukwekkende stranden, en vooral je tijd op Koh Surin zal je niet snel vergeten. Dit is een tropisch eiland zoals je het alleen in films ziet…

 • Reissom: 745,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Phuket, Khao Lak, Phang Nga baai, Khao Sok
  Beste reistijd:Dit avontuur is het hele jaar te boeken. De droogste tijd is van december tot april, wanneer het bijna niet regent, alhoewel je dat in Zuid-Thailand nooit zeker weet. Van mei tot november regent het regelmatig, maar ook zijn er soms droge weken en schijnt de zon alsnog bijna elke dag. De jungle is dan ook groener, maar er zijn gemiddeld minder zonuren op een dag. Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand.

  Korte reisbeschrijving:
  Dit avontuur is een mooie mix van natuur en strand. Omdat je zelf rijdt, ben je enorm flexibel en kun je stoppen waar je wilt. Je reist in een week langs de mooiste plekjes in de provincies Phang Nga en Surat Thani. Je bezoekt watervallen, maakt een boottocht door een van de mooiste baaien van de wereld. En je slaapt een nacht  op een meer, midden in de oudste jungle ter wereld. Waar je kans maakt op het zien van olifanten, otters, vogels, en veel meer!

 • Reissom: 1.400,00 p.p. bij 2 personen

  De genoemde prijs is voor een volwassene. De prijs voor een kind (welke met 2 ouders reist) is 475 per kind. Een familie met 2 ouders, 2 kinderen betaalt dus 3740 euro.

  Reisduur: 14 dagen/13 nachten
  Je reist langs: Bangkok, Chumpon, Koh Tao, Sam Roi Yot, Kui Buri national park
  Beste reistijd:Dit avontuur is het hele jaar te boeken. De droogste tijd is van december tot april, wanneer het weinig regent. Van mei tot november regent het regelmatig, maar ook zijn er soms droge weken en schijnt de zon alsnog bijna elke dag. De jungle is dan ook groener, maar er zijn gemiddeld minder zonuren op een dag. Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand.

  Korte reisbeschrijving:
  Dit avontuur is perfect voor families met (jonge) kinderen. Het reistempo ligt wat lager, en de hotels zijn uitgekozen voor families. De focus ligt op strand, zwembaden en natuur. Zo verblijven jullie op een prachtig eiland en doen jullie een geweldige olifant-safari.