Zuidelijk Thailand

6 Products

Filters
 • Reissom: 429,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Bangkok, Chumphon, Koh Tao
  Beste reistijd:
  Deze reis is het hele jaar door te boeken. Wel valt er een deel van het jaar regen, met name van september tot december. Het beste weer heb je van februari tot mei. Juni tot augustus zitten er tussen in qua weer. Er schijnt dan veel zon maar het regent ook regelmatig. Lees hier meer over het klimaat in Thailand. 

  Korte reisbeschrijving:
  In een week tijd, reis je van Bangkok, via het heerlijke Chumpon, naar het prachtige eiland Koh Tao. Je reist per trein, waardoor je veel ziet van het land. Chumpon is een rustige stad aan de oostkust van Thailand, waar weinig toeristen komen. Koh Tao is een van Thailand’s mooiste eilanden, waar je je ogen uit zult kijken. Boven én onder water!

 • Reissom: 715,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Phuket, Khao Lak, Koh Surin, Kuraburi
  Beste reistijd: De beste tijd voor dit avontuur is van november tot april. Dan is het weer het beste en valt er weinig regen. Aangezien Koh Surin van mei tot oktober dicht is, is deze reis dan niet te boeken.

  Korte reisbeschrijving:
  Tijdens dit avontuur bezoek je de mooiste stranden en eilanden van Thailand, die nog niet overspoeld zijn door toeristen. Je verblijft in mooie hotels aan indrukwekkende stranden, en vooral je tijd op Koh Surin zal je niet snel vergeten. Dit is een tropisch eiland zoals je het alleen in films ziet…

 • Reissom: 595,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Hat Yai, Thale Noi, Khanom, Nakhon Sri Thammarat
  Beste reistijd: Dit avontuur kun je het hele jaar door beleven. Van november tot april is het meestal droog, en van november tot februari wat koeler. Het regenseizoen is van mei tot oktober. Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand

  Korte reisbeschrijving: 
  Dit avontuur is voor mensen die graag van de gebaande paden gaan. Je bezoekt een prachtige regio in Zuid-Thailand, waar vrijwel geen toeristen komen. Toch is het er erg mooi en bezoek je bijzondere  plekken. Denk aan een hike door eeuwenoude jungle, een boottocht op zoek naar roze dolfijn, en een tocht om het grootste meer van Thailand. De stranden zijn in deze regio geweldig mooi, maar niet overspoeld door toeristen. 

 • Reissom: 595,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Bangkok, Kaeng Krachan, Kui Buri, Sam Roi Yot, Hua Hin
  Beste reistijd: Dit avontuur kun je het hele jaar door beleven. Van november tot april is het meestal droog, en van november tot februari wat koeler. Het regenseizoen is van mei tot oktober. Dan schijnt de zon alsnog bijna elke dag, maar is het natter (dus ook groener!) Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand

  Korte reisbeschrijving:
  Deze selfdrive is de perfecte mix tussen een strandvakantie en actief de natuur in. Je verblijft een paar dagen aan een heerlijk en niet-toeristische strand (en dus lekker rustig!). Maar je gaat ook de jungle in, op zoek naar olifanten, gaurs, gibbons en vogels. Je maakt op een comfortabele manier kennis met de prachtige natuur in Thailand. En je voelt je vrij, want je rijdt zelf.

 • Reissom: 745,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Phuket, Khao Lak, Phang Nga baai, Khao Sok
  Beste reistijd:Dit avontuur is het hele jaar te boeken. De droogste tijd is van december tot april, wanneer het bijna niet regent, alhoewel je dat in Zuid-Thailand nooit zeker weet. Van mei tot november regent het regelmatig, maar ook zijn er soms droge weken en schijnt de zon alsnog bijna elke dag. De jungle is dan ook groener, maar er zijn gemiddeld minder zonuren op een dag. Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand.

  Korte reisbeschrijving:
  Dit avontuur is een mooie mix van natuur en strand. Omdat je zelf rijdt, ben je enorm flexibel en kun je stoppen waar je wilt. Je reist in een week langs de mooiste plekjes in de provincies Phang Nga en Surat Thani. Je bezoekt watervallen, maakt een boottocht door een van de mooiste baaien van de wereld. En je slaapt een nacht  op een meer, midden in de oudste jungle ter wereld. Waar je kans maakt op het zien van olifanten, otters, vogels, en veel meer!

 • Reissom: 1.400,00 p.p. bij 2 personen

  De genoemde prijs is voor een volwassene. De prijs voor een kind (welke met 2 ouders reist) is 475 per kind. Een familie met 2 ouders, 2 kinderen betaalt dus 3740 euro.

  Reisduur: 14 dagen/13 nachten
  Je reist langs: Bangkok, Chumpon, Koh Tao, Sam Roi Yot, Kui Buri national park
  Beste reistijd:Dit avontuur is het hele jaar te boeken. De droogste tijd is van december tot april, wanneer het weinig regent. Van mei tot november regent het regelmatig, maar ook zijn er soms droge weken en schijnt de zon alsnog bijna elke dag. De jungle is dan ook groener, maar er zijn gemiddeld minder zonuren op een dag. Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand.

  Korte reisbeschrijving:
  Dit avontuur is perfect voor families met (jonge) kinderen. Het reistempo ligt wat lager, en de hotels zijn uitgekozen voor families. De focus ligt op strand, zwembaden en natuur. Zo verblijven jullie op een prachtig eiland en doen jullie een geweldige olifant-safari.