Avontuurlijke reizen en vogeltrips in Thailand

Hallo wereld, wij zijn natuurlijk Thailand!

Leuk om je hier te treffen! Wij regelen graag jouw avonturen in Thailand. We doen dit al langer vanuit Thailand en zijn nu officieel in Nederland geregistreerd als reisbureau. We beantwoorden met liefde je vragen over dit prachtige land en helpen je graag op weg!

Wie wij zijn? Jan-Peter en Natasja Kelder, een stel uit Harderwijk dat al jaren in Thailand woont. Naast avonturen voor bezoekende Nederlanders regelen, runnen we een stichting en gidsen we Nederlandse vogelaars. Ook voor vogelreizen ben je bij ons dus aan het juiste adres. Maar voor niet vogelliefhebbers, hebben we ook fantastische avonturen klaarstaan!

Waarom kiezen voor Natuurlijk Thailand?

Wij geloven dat als je naar Thailand wilt, je dat het beste via ons kunt regelen. Dat zegt natuurlijk iedereen! Graag leggen wij uit waarom wij vinden dat wij écht de beste zijn!

  • Goede prijs

Omdat we iedereen een mooi Thais avontuur gunnen, bieden we graag een scherpe prijs. Meestal lager dan bij andere reisorganisaties. Omdat we een klein bedrijf zijn, hebben we minder kosten en kunnen we de prijzen lager houden dan anderen. 

  • Jarenlange ervaring

Doordat wij zelf al jaren in Thailand wonen, kennen we het land als geen ander. We spreken vloeiend Thais, hebben alle 77 provincies uitvoerig bezocht en de leukste plekjes uitgekozen voor onze gasten. 

  • Snel en persoonlijk contact

Doordat we een relatief kleine organisatie zijn, is contact snel en altijd persoon met Jan-Peter of Natasja. Dus gewoon in het Nederlands. Omdat we ook Thais spreken, kunnen we altijd voor je vertalen, mocht je er ter plekke niet uitkomen met een hotel, verkoper of bijvoorbeeld politie.

  • Groene vakanties

Omdat we zelf natuurliefhebbers zijn, doen we dingen graag groen. Dat wil zeggen: de hotels waarmee wij werken, zijn meestal omgeven door natuur. Vaak gelegen dichtbij de drukkere spots, maar net even wat rustiger. Ook proberen we de avonturen zo milieuvriendelijk te regelen. In Thailand is dat een uitdaging, maar we doen ons best!

  • Support kansarme Thaise kinderen

Door bij ons te boeken, maak je hulp aan kwetsbare Thaise kinderen mogelijk. Want 10 procent van onze winst, gaat naar een lokale stichting, die al 30 jaar bestaat en door ons gerund wordt. We helpen kwetsbare kinderen naar school en bieden allerlei trainingen aan om kansarme bevolking vooruit te helpen.

Ben je nog niet overtuigd? Bel (0657064325) of mail gerust, of kom eens langs voor een (gratis en vrijblijvend) persoonlijk gesprek!

1 reply on “Hallo wereld, wij zijn natuurlijk Thailand!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *