Avontuurlijke reizen en vogeltrips in Thailand

12 nieuwe avonturen staan voor je klaar!

Goed nieuws: we hebben 12 nieuwe avonturen ontwikkeld. Stuk voor stuk mooie reizen langs groene regio’s, verblijvend in prettige hotels, bijna allemaal met zwembad. We brengen je naar nét even andere plekjes en laten je graag kennismaken met nieuwe, groene bestemmingen. Waarom je voor ons moet kiezen? We geven je 3 redenen!

Alle avonturen zijn kant-en-klare reizen waarin je in een week tijd een regio ontdekt, in noord-, zuid- of centraal Thailand. Jij kiest 1 of meerdere avonturen, en wij zorgen ervoor dat ze goed op elkaar aansluiten. Zodat jij de verschillende regio’s van Thailand zorgeloos ontdekt. Je bepaalt dus zelf hoeveel weken je op avontuur gaat en in welke regio’s. Het leukste is natuurlijk om alle 3 de regio’s te ontdekken!

1. Groene plekjes die nét even anders zijn
Waar onze avonturen je heenbrengen? We hebben er 3 in Noord-Thailand, 5 in centraal Thailand en 4 in Zuid-Thailand. We proberen de drukke en toeristische plekken nét wat te vermijden en focussen op locaties die nog niet allemaal op de toeristische radar staan. In sommige regio’s zul je de enige toerist zijn. Soms blijven we wat dichter bij bekende spots, maar doen we het net even anders. Bijna alle plekken in onze avonturen zijn omgeven door natuur. Zelfs onze hotels in bijvoorbeeld Bangkok en Chiang Mai zijn groen. Fijne en best luxe hotels, met bloemen, bomen, bergen en vogels erom heen. En toch dichtbij de hotspots, vaak op loopafstand van bekende trekpleisters. Maar slapend op een wat rustigere plek, bijna altijd met zwembad.

‘Het vervoer en de excursies die we aanbieden, zijn zo veel mogelijk privé. Zodat je flexibel bent tijdens je reis, en meer vrijheid hebt’

2. Voornamelijk privé excursies en vervoer
We bieden bewust geen groepsreizen aan. Zo zijn het vervoer en de excursies die we aanbieden, zo veel mogelijk privé. Zodat je flexibel bent, vrijheid hebt, en je de avonturen beleeft hoe jij dat prettig vindt. Ook is reizen met kinderen op deze manier goed mogelijk en best ontspannen. We hebben zelf met onze 3 kinderen het hele land doorkruist, en hebben daar in onze reiskeuzes rekening meegehouden.


3. Lokale partijen, kleinere hotels
Ook regelen we zoveel mogelijk lokaal, zondere grote tussenpartijen. Zo profiteert de lokale bevolking van jouw bezoek en ben je geen extra kosten kwijt aan grote partijen. We kiezen vooral voor wat kleinere hotels, lokaal gerund. En door mensen die de omgeving het beste kennen en dus goede tips kunnen geven. Sommigen spreken niet zo goed Engels, juist ook omdat we soms van de gebaande paden gaan. Zo voel je je minder een toerist, en ook staan wij klaar om eventueel voor je te vertalen. Want zelf spreken we Thais.

Ga mee op avontuur!
Enthousiast geworden? Bekijk hier onze avonturen!
Liever een voorstel op maat ontvangen? Contact ons gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *