Avontuurlijke reizen en vogeltrips in Thailand

Nieuwe review: “We denken met een big smile terug aan onze reis”

We zijn altijd blij om te horen van onze gasten hoe hun avontuur is verlopen. Gelukkig krijgen we bijna altijd positieve reviews. Daar zijn we trots op. En we delen deze graag. Deze keer van Eric en Anja, die in oktober 3 weken door Thailand reisden: “Onze reis via Natuurlijk Thailand regelen was het meer dan waard, er stond zoveel kwaliteit tegenover.”

Graag vertellen wij wat over onze positieve ervaring met Natasja en Jan Peter. Heel fijn was het dat ze in het voortraject zo snel reageerden op iedere vraag van ons. Van te voren waren we een beetje twijfelachtig omdat we de kosten redelijk hoog vonden. Achteraf kunnen we zeggen: het was het meer dan waard, er stond zoveel kwaliteit tegenover.

Onze eigen wensen waren hun uitgangspunt, dit werd aangevuld met hun eigen tips en ervaringen. En dat waren er veel! Samen hebben we een fantastische reis gemaakt, het voelde zo persoonlijk dat het leek dat ze een beetje met ons mee reisden.

Hoe heerlijk was het dat we bijna iedere dag nog even persoonlijk contact hadden via de What’s app waarbij we naast de route naar de volgende accomodatie ook tips en leuke plekken doorkregen die zinvol waren als tussenstop of gewoon een leuke plek voor een lekker kopje koffie. Super makkelijk was het om alleen maar door te hoeven klikken naar de juiste coördinaten.

Ook toen er een hotel geannuleerd werd ivm wateroverlast ontzorgden ze ons door meteen een andere accommodatie te boeken. Heel fijn was dat, het werd meteen voor ons geregeld.

Dankzij Natasja en Jan Peter hebben we een top vakantie gehad waarbij we erg veel gezien, gedaan en genoten hebben. Thailand is het land van de glimlach. Wij denken er met een big smile aan terug en kijken al uit naar een volgende reis.

Lees hier meer reviews

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *