Ontspannen begin in Bangkok

Reissom: 135,00 p.p. bij 2 personen

Reisduur: 3 dagen/2 nachten
Je reist langs: Bangkok
Beste reistijd: Dit starterspakket is hele gehele jaar te boeken. Van november tot april is het meestal droog, en van november tot februari wat koeler. Het regenseizoen is van mei tot oktober. Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand

Korte reisbeschrijving:
Dit starterspakket is ideaal voor mensen die hun Thailand avontuur rustig willen beginnen. Je wordt bij aankomst op het vliegveld opgewacht en per prive-taxi naar een kleinschalig en groen hotel gebracht, met zwembad. Een perfecte uitvalsbasis om van je jetlag af te komen en Bangkok op je eigen tempo te verkennen. 

Beschrijving

Uitgebreide reisinformatie

Als je net in Thailand aankomt, kunnen we ons voorstellen dat je even rustig wilt bijkomen en wennen. Zeker als je met kinderen reist is dat fijn, maar ook als je alleen of met z’n tweeën bent. Wij regelen graag een ontspannen start van jullie Thailand-avontuur. En zorgen dat als je aankomt op het vliegveld, iemand klaarstaat met een bordje met jouw naam erop. Diegene brengt je met een prive-taxi naar een prettig hotel, niet ver van hartje Bangkok. Maar wel op een rustigere plek, weg uit de drukte. Het hotel dat we voor je hebben uitgekozen ligt in de groene long van Bangkok, een prachtige plek waar het leven nog wat trager gaat. Je kunt gratis fietsen lenen en de omgeving verkennen. Of als je zin hebt, pak je een bootje naar de drukkere gebieden van Bangkok. Gewoon even uitrusten in de groene tuin, met zwembad, kan natuurlijk ook!

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Wat is inbegrepen bij de reissom?

 • 2 overnachtingen in groen hotel met zwembad
 • Pick-up van vliegveld met prive-taxi
 • Gratis fietsen te leen
 • Prettig ontbijt 

Kinderen die met ouders meereizen, betalen minder, afhankelijk van de situatie, zoals is er een eigen kamer nodig, etc.

Niet inbegrepen kosten:

 • Eventuele trips/excursies die je in Bangkok wilt maken

Hoogtepunten

 • Opgehaald worden op vliegveld door prive-taxi
 • Bijkomen in kleinschalig, groen hotel, met zwembad
 • De groene long van Bangkok per fiets verkennen
 • Metropool Bangkok ontdekken

Programma

Dag 1: aankomst in Bangkok

Vandaag komen jullie aan in Bangkok. Wij zorgen ervoor dat er iemand klaarstaat met een bordje met jullie naam erop, die jullie per prive-taxi naar het hotel brengt. We hebben een ontspannen plek uitgekozen: een kleinschalig hotel, met een mooie groene tuin, met zwembad. Een perfecte plek om van je jetlag af te komen. En ook een goede uitvalsbasis om Bangkok te verkennen, mocht je daar zin in en energie voor hebben.

Dag 2: ontdek Bangkok

Vandaag bepaal je helemaal zelf wat je doet. Lekker uitslapen, genieten van het ontbijt en goed wakker worden met een duik in het zwembad? Of stap op de fiets en verken het schattige Bang krachao, de groenste wijk van Bangkok. De drukte opzoeken kan ook eenvoudig, want op loopafstand van het hotel, gaan bootjes die je naar de overkant van de rivier brengen, vanaf waar je Bangkok per taxi, tuktuk of skytrain kunt verkennen. 

Dag 3: afscheid Bangkok, vervolg avontuur

Vandaag is de jetlag hopelijk wat afgenomen, en vervolg je jullie Thailand avontuur. Misschien pak je de trein naar het noorden. Of vlieg je naar Phuket, of de eilanden in zuid-Thailand te ontdekken? In de ochtend check je uit, en gaat jullie avontuur verder!

Dit avontuur sluit mooi aan op:

 • Reissom: 459,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Chiang Mai, Phayao, Chiang Rai, Thaton, Muang Khong, Chiang Dao
  Beste reistijd: Dit avontuur kun je het hele jaar door beleven. Van november tot februari kan het vrij koel zijn, vooral in de bergen. Het regenseizoen is van juni tot oktober. Rond maart is de lucht minder schoon, omdat boeren hun land afbranden. Lees meer over weer/klimaat in Thailand

  Korte reisbeschrijving:
  In een week maak je kennis met het prachtige, bergachtige noorden van Thailand. Op een ontspannen manier, want je reist vooral per prive-taxi. Je ziet groen in diverse soorten en maten: rijstvelden, bossen, rivieren, en vooral veel bergen. Ook kom je in gezellige (berg)dorpen en de provinciehoofdstad Chiang Mai. Onderweg ontmoet je lokale bergstammen, en ontdek je grotten, markten, de lokale keuken en nog veel meer.

 • Reissom: 715,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Phuket, Khao Lak, Koh Surin, Kuraburi
  Beste reistijd: De beste tijd voor dit avontuur is van november tot april. Dan is het weer het beste en valt er weinig regen. Aangezien Koh Surin van mei tot oktober dicht is, is deze reis dan niet te boeken.

  Korte reisbeschrijving:
  Tijdens dit avontuur bezoek je de mooiste stranden en eilanden van Thailand, die nog niet overspoeld zijn door toeristen. Je verblijft in mooie hotels aan indrukwekkende stranden, en vooral je tijd op Koh Surin zal je niet snel vergeten. Dit is een tropisch eiland zoals je het alleen in films ziet…

 • Reissom: 515,00 p.p. bij 2 personen

  Reisduur: 7 dagen/6 nachten
  Je reist langs: Bangkok, Kanchanaburi, Sangklaburi, Sai Yok
  Beste reistijd: Dit avontuur kun je het hele jaar door beleven. Van november tot februari is het wat koeler, het regenseizoen is van juni tot oktober. Lees hier meer over weer/klimaat in Thailand

  Korte reisbeschrijving:
  In een week ontdek je de prachtige provincie Kanchanaburi, en dan met name het afgelegen Sangklaburi. Op een vrije en avontuurlijke manier, want je rijd zelf. Je leert over de Nederlandse geschiedenis in deze regio, en verblijft op prachtige, groene plekken, waar je niet veel andere toeristen zult tegenkomen. Je maakt een boottocht over een prachtig meer, langs een verzonken stad, en bezoekt een van de grootste houten bruggen ter wereld.

Ontspannen begin in Bangkok

Reissom: 135,00 p.p. bij 2 personen